Even voorstellen

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Even voorstellen

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Rob van Jaarsveld (Webmaster) 12 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #12028

  Iris
  Bijdrager

  Hallo,
  Ik ben iris ben 47 jaar en heb sinds kort de diagnose sarcoidose gekregen …moet zeggen dat mijn leven volledig veranderd is door de ziekte want ik ben van een vrolijk optimistisch iemand naar een verschrikkelijk moe iemand gegaan 😢mijn zicht is heel verminderd ben altijd moe en mijn heel lichaam doet pijn ,ik heb nu medrol 30mg gekregen en ben er constant ziek van .Ik ben wel blij dat ik hier terecht kan want zelf had ik nog nooit van de ziekte gehoord. In elk geval wens ik iedereen hier sterkte en beterschap toe

  #12098

  Hallo Iris, heel hartelijk welkom op ons forum.
  Op dit forum en in de blogs elders op deze website is heel veel geschreven over de eerste aanpak, de medicatie en de relatief weinige kennis bij artsen. Want sarcoïdose is “de kameleon onder de systeemziektes“, omdat het zich op zoveel manieren verstopt in je lijf. Daardoor is herkenning en het stellen van de diagnose moeilijk, pijnlijk en tijdrovend.

  Ontzettend veel succes met alles!

  Groet, Rob

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.