skip to Main Content

Even voorstellen

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Even voorstellen

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Helma van Dorst 8 maanden, 2 weken geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #12028

  Iris
  Bijdrager

  Hallo,
  Ik ben iris ben 47 jaar en heb sinds kort de diagnose sarcoidose gekregen …moet zeggen dat mijn leven volledig veranderd is door de ziekte want ik ben van een vrolijk optimistisch iemand naar een verschrikkelijk moe iemand gegaan 😢mijn zicht is heel verminderd ben altijd moe en mijn heel lichaam doet pijn ,ik heb nu medrol 30mg gekregen en ben er constant ziek van .Ik ben wel blij dat ik hier terecht kan want zelf had ik nog nooit van de ziekte gehoord. In elk geval wens ik iedereen hier sterkte en beterschap toe

  #12098

  Hallo Iris, heel hartelijk welkom op ons forum.
  Op dit forum en in de blogs elders op deze website is heel veel geschreven over de eerste aanpak, de medicatie en de relatief weinige kennis bij artsen. Want sarcoïdose is “de kameleon onder de systeemziektes“, omdat het zich op zoveel manieren verstopt in je lijf. Daardoor is herkenning en het stellen van de diagnose moeilijk, pijnlijk en tijdrovend.

  Ontzettend veel succes met alles!

  Groet, Rob

  #42835

  Helma van Dorst
  Bijdrager

  Fijn dat je de moeite genomen hebt om jezelf voor te stellen. Wellicht krijg je er weinig reacties op en is het toch gelezen, zoals ik aanvankelijk gedaan had. En toen bedacht ik me dat het prettig zou zijn even een positieve reactie te sturen. Dus bedankt en groetjes van Helma.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top