skip to Main Content

even voorstellen.

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen even voorstellen.

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Helma van Dorst 5 maanden, 1 week geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #14444

  Rina
  Bijdrager

  hallo iedereen.
  ik ben rina. getrouwd, woon in almere. ik ben trambestuurster in amsterdam.
  ik weet nu sinds 2 weken dat ik sarcoidose heb.
  ik wist het voor me gevoel al heel lang, maar het is eigenlijk nooit echt verder onderzocht.
  al jaren lang (eigenlijk van kinds af aan) rare klachten, te hoog bloedbezinksel artsen die roepen dat kan helemaal niet. heftige onstekingen die ervoor zorgen dat ik me weer moet ziekmelden. ben nu ook weer thuis. ik hen grote rode onstoken schijven op de scheenbenen. hiervoor prednison gekregen. ik hou ook heel veel vocht vast en word echt gek van de nachtelijke spierkrampen. van zowel mijn kuit als mijn schenen. waardoor het lastig is om het er uit te halen. heb je het in je kuit eruit komt het terug in mijn schenen, dit is zo een heftige pijn alsof ze er met een mes insteken. huil niet gauw maar dan wel. ben in het flevoziekenhuis onder behandeling bij de longarts. doordat ik veel vocht vast hou komt er ook vocht achter me longen. als ik steunkousen aan doe gaat het vocht natuurlijk zijn eigen weg volgen, en natuurlijk gaat dat achter de longen zitten, kamp al vanaf jongs af aan met zwaar overgewicht die ik er maar niet afkrijg. ik val 10 kilo af (vocht) en meer niet. ook al pas ik me etenswijze aan langer dan 1 jaar, er gebeurd gewoon niets. alle dieten geprobeerd. ik heb het inmiddels opgegeven. weet wel dat ik heftig reageer door suiker, zoetstoffen, fruitsuiker. alles wat zoet smaakt. ik heb gelukkig geen suikerziekte. verder noem een klacht op. ik heb het. ik hoop hier mensen tegen te komen die me snappen, en niet denken dat je gek bent.of dat je je aanstelt. ben blij dat ik dit forum ontdekt heb

  #14447

  Hallo Rina, van harte welkom op dit forum.
  Nee, je bent zeker niet gek, en weet dat je echt niet de enige bent.
  De longarts is wel de aangewezen persoon om je te behandelen, dus daar zit je wel goed. Maar als het allemaal niet werkt heb je altijd recht op een second opinion bij een gespecialiseerd arts / ziekenhuis, dus hou dat maar in je achterhoofd.
  Lees maar eens lekker alles door; je vindt best wel veel info die je misschien verder kan helpen, zowel op dit forum als op de website.

  Groetjes, Rob.

  #42834

  Helma van Dorst
  Bijdrager

  Fijn dat je de moeite genomen hebt om jezelf voor te stellen. Wellicht krijg je er weinig reacties op en is het toch gelezen, zoals ik aanvankelijk gedaan had. En toen bedacht ik me dat het prettig zou zijn even een positieve reactie te sturen. Dus bedankt en groetjes van Helma.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top