skip to Main Content

Even voorstellen

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Even voorstellen

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 7 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11106

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Mijn naam is Francine. Ik ben 46 jaar. Ik woon in Belgie. Al meer dan 20 jaar loop ik met allerlei klachten waarbij de artsen niet weten waarvan het komt.
  2 jaar geleden is per toeval sarcoidose ontdekt in de longen. Pet-scan gehad en dan hebben ze gezien dat het in de longen, lever, milt, alvleesklier, spieren en gewrichten zit. Ook in de schildklier, maar volgens endocrinoloog klopte dit niet. Na een biopsie van de schildklier was het schildklierkanker. Dus eerst de kanker behandeld en nu is die onder controle. Wat was ik blij dat mijn klachten eindelijk een naam had. Ze gingen mij opvolgen en met medicatie ging mijn leven stukken beter worden hadden ze mij gezegd. Niet dus ! Heb 9 maand cortisone genomen om alle ontstekingen te verminderen. Na stopzetting zijn de ontstekingen terug actief maar er wordt voorlopig geen medicatie opgestart. Ontstekingen zijn niet erg genoeg. Organen werken nog goed genoeg. Daarbij komt ook nog dat ik in de laatste 5 maand 3 keer geopereerd ben van nierstenen. Gevolg van te hoog calcium. Ook ik blijf zitten met ongelofelijke pijnen, uitputting, koorts…
  Ben door mijn arts doorgestuurd voor een tweede opinie naar UZ Gent. Gevolg : sarcoidose daar is toch niets aan te doen. Volg een revalidatieprogramma voor de vermoeidheid. Dus arts in Brugge zegt nu dat ik dat revalidatieprogramma moet volgen. Ik zie dat niet zitten omdat ik volledig uitgeput bent. Mijn manueel therapeut zegt ook dat ik dat niet aankan. Dat alles veel slechter zal worden. Dus weet ik voor het ogenblik niet meer wat en hoe.
  De enige steun heb ik van mijn huisarts en uroloog. Die hebben begrip voor mijn situatie. Hoe het verder moet weet ik niet. Eind juni terug naar longarts, hoe dit zal verlopen is een vraagteken.
  Ben blij dat ik jullie vereninging gevonden heb. Het is zeer duidelijk van informatie.
  Wens ieder van jullie heel veel moed met deze ziekte!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top