skip to Main Content

Even Voorstellen

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Even Voorstellen

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 8 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11124

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Beste lezer, lid, lotgenoot etc,

  Ik wil mij even voorstellen als nieuw lid!

  Met elkaar kunnen, weten en leren we sneller en meer.”Je kunt op internet toch vast van alles vinden?” Wel veel maar echt niet alles! Juist de kans om in contact te komen met lotgenoten dreef mij. Mijn grote vraag is nu: zijn er met dezelfde of nagenoeg gelijke symptomen?

  Met snelle kortademigheid bij geringe inspanning (ik was op uitnodiging aan het golfen)liep ik bij de Spoed Eisende Hulpo binnen in Zuid Limburg. Dit betekende het startschot van een klinische zoektocht naar de oorzaak. Volop in de running kreeg de dagelijkse gang van zaken abrupt een nieuwe agenda. Duidelijk was dat er met name cardiologische problemen waren en in mindere mate met mijn longen.

  “Eindelijk” werd deze week de diagnose volledig helder. Cardiale Sarcoidose luidt het oordeel met als gevolgen hartritmestoornissen agv geleidingsstoornissen en ernstig pompfalen van de linkerkamer. Inmiddels een ICD “rijker” en met een batterij aan medicijnen op zoek naar een route om als eindresultaat maximaal herstel te realiseren.

  Wie o wie herkent zich in mijn Sarco? Benieuwd naar reacties!
  vriendelijke groet,

  Paul

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top