skip to Main Content

Even voorstellen

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Even voorstellen

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 2 jaren geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11146

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hallo,

  Mijn naam is Paul, 45 jaar oud. Na 2 jaar onderzoek in het ziekenhuis is er begin van dit jaar vastgesteld er bij mij ook Sarcodiose vastgesteld. Sinds een maand of 2 ben ik nu aan de Prednison. In het begin gestart met een hoge dosering (2x 30 mg.) die direct goed aansloeg, waarna na een maand de dosis al iets verminderd kon worden. Nu lijkt het zich te stabiliseren.

  Bij mij is Sarcoide vastgesteld in mijn longen en hersenen.
  In de longen uitte zich dat vooral door hevige hoestklachten (daarvoor ben ik ook 2 jaar geleden voor het eerst in het ziekenhuis beland voor onderzoek).
  In mijn hersenen uit zich dat metname in duizeligheid, en evenwichtsproblemen en verminderde coordinatie naar mijn benen / onderlichaam.

  Omdat ik na 2 jaar vermoeiheid etc. ook weer wat conditie wil opbouwen had ik de longarts voorgesteld om onder begeleiding van bijvoorbeeld een fysiotherapeut weer te gaan sporten. Dat vond hij een goed idee, maar kon mij geen adres geven van een geode fysiotherapeut die ook gespecialiseerd is op het gebied van Sarcodiose.

  Dus mijn vraag is, wie weet er een fysiotherapeut (liefst in omgeving Lisse/Hoofddorp) die ook ervaring heeft met Sarcodiose klachten.

  Alvast bedankt.

  Groeten,
  Paul

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top