skip to Main Content

Even voorstellen

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Even voorstellen

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 7 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11092

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Na een dag modderen op dit forum hoop ik dat dit berichtje dankzij de hulp van Rob geplaatst kan worden.
  Ik ben Annemiek, 55 jaar, gehuwd en heb 2 zonen en inmiddels anderhalf jaar oma van Gijsje!
  Mijn Sarcoidose verhaal begon 18 jaar terug. Ik was ingestort op mijn werk vanwege ernstige vermoeidheid. Bloedtesten wezen niks uit en men dacht aan een burn-out of ME of PTSS. Nou, ik wilde graag beter worden dus heb toen verschillende therapieën doorlopen. Helaas hielp niks en ik ben in de WAO beland. Voor de rest moest ik het maar uitzoeken en ik heb getracht mijn leven weer op te bouwen met de chronische vermoeidheid en de andere klachten maar zoveel mogelijk negeren. Dit lukte aardig tot januari dit jaar. Ik werd steeds vermoeider en voelde mij ziek. Heb nog getracht alles te negeren, maar begin juni ging het echt niet meer en ben naar de huisarts gestapt met 40 graden koorts. Daarna volgde een traject van allerlei onderzoeken, bloed en urine thoraxfoto, echo. Helaas was weer niks te vinden. De internist liet toen een ct scan met contrastvloeistof maken en toen was te zien dat er waarschijnlijk Sprake was van Sarcoidose. Een Biopt werd uit de lymfe genomen en dat bevestigde de voorlopigheid uitslag. Ik kreeg toen 10 Mg prednison voorgeschreven om de hoge koorts te onderdrukken waar ik al bijna 2 maanden mee rond liep.
  Prednison help wel wat, de koorts is gezakt, maar nog steeds heb ik mijn temp verhoogd.
  Nu heb ik een verwijzing gekregen voor de neuroloog omdat ik ook neurologische klachten heb. Overmorgen moet ik daar naar toe en dan zullen er wel weer onderzoeken plaats vinden. Tevens werd geopperd dat ik een oogarts moest bezoeken omdat ik ook wat slechter zag de afgelopen periode.
  Al met al is er dus heel veel op mij af gekomen. Eerst 18 jaar leven met Sarcoidose zonder te weten dat het deze naam had, daarna de diagnose vooralsnog in de longen maar verder onderzoek moet nog uitwijzen waar het zich nog meer verscholen heeft.
  Dit roept veel vragen bij mij op en op ieder antwoord volgt weer een andere vraag en veel onzekerheden.
  Toen ik deze site dus tegenkwam met het googelen wist ik direkt dat ik daar waarschijnlijk veel antwoorden kon verwachten en in ieder geval lotgenotencontact die zich in mijn klachten kunnen inleven, herkennen en erkennen en hun ervaringen kunnen delen.
  Tot zover mijn verhaal, het is toch nog weer langer geworden dan dat ik van plan was. Ik hoop hier veel met jullie te kunnen delen.
  Vr groet, Annemiek

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top