skip to Main Content

Guus

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Guus

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 2 jaren geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11173

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Ik heb mij dit jaar aangemeld als vrijwilliger voor het bestuur en ben onder voorbehoud van de goedkeuring door de Algemene ledenvergadering volgend jaar de opvolger van de huidige penningmeester Wim Aarts.

  Ik ben zelf geen sarcoïdose patiënt. De link naar de vereniging loopt via mijn vrouw Anneliese. Mijn vrouw had te maken met de gevolgen van sarcoïdose. Haar longen functioneerden door de vorming van bindweefsel maar voor de helft. Het laatste half jaar heeft zij zelfs een zuurstof voorziening nodig gehad. Ik moet dit helaas in de verleden tijd melden omdat zij recent overleden is.

  Ik heb gemeend toch mijn aanmelding voor het bestuur door te zetten en ben inmiddels bezig met de kennismaking met de financiële processen en afspraken.

  Mijn achtergrond:
  In 2013 ben ik na een leuk werkzaam leven bij Stork en Fokker met (vroeg)pensioen gegaan. Het beoordelen van de sterkte van constructies was mijn functie ( z.g. Stress-engineer) en daarnaast heb ik in de lokale en de centrale ondernemingsraden mijn steentje bijgedragen. Ook heb ik in 2013, na de afronding van het honderdjarig jubileum, mijn voorzittersfunctie bij de harmonie overgedragen (ik blijf wel basklarinet spelen).

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top