skip to Main Content

Hallo Allemaal!

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Hallo Allemaal!

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 12 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11223

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hallo allemaal!

  Ik ben Roland en dinsdag morgen 16-04-2013 kreeg ik van de longarts te horen dat ik Sarcoidose heb.
  2e week december 2012 zoals elke zondag op de mountainbike als de brandweer door het bos heen knallen. Helaas stond ik na een paar honderd meter met mijn tong op de grond en mijn hart hevig bonkend naast mijn fiets. na een minuut of 2,3 concentreren op mijn ademhaling zakte mijn hartslag al snel. hmmmm raar dacht ik, maar goed hop op de bike en maar door fietsen op een rustig tempo.
  Bij een vriend aangekomen en het gevoel dat ik de tour de france gefietst had even op adem komen toch door gegaan.
  Dit ging een tijd je zo door, spinnen hield ik 30 min vol en dan zat ik gapend op de spinfiets. fitness was ook al zwaar. Rennen voetballen met mijn zoontje was ook een gevecht en het werd steeds erger zelf trap lopen was zwaar. Nou dan toch maar naar de huisarts, 3x bloedprikken, longfunctietest en ecg niks gevonden. Huisarts overtuigd voor een doorverwijzing naar een longarts. Bloedprikken, Rontgenfoto en CT-scan laten maken. Op de rontgenfoto waren zwarte vlekken te zien en op de CT-Scan een sterrenhemel. waarop de arts direct vertelde dat ik rekening moest houden dat het sarcoidose moest zijn. Week later bloedprikken, pet-scan en Bronchoscopie tijdens de broncho hebben ze 3x gespoelt en 2 monsters genomen (wat een drama zon bronchoscopie) week daarop 16-04 longfunctietest en de uitslag.
  Zit je dan met een vraagteken boven je hoofd. Over 2 maanden bloedprikken, rontgenfoto en een longfu8nctietest. Nog vragen uuuuueh……nee! Wist niet wat ik moest vragen. Nu dus mijn verhaal gedaan aan jullie en uitzoeken wat sarcoidose inhoud en afwachten wat de uitslag is over 2 maanden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top