Hallo allemaal…

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Hallo allemaal…

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 1 maand geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11113

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Ik ben Martine Brouwer, ik ben 41 jaar oud en woon in Hoogeveen.
  Ik noem mezelf altijd een medische mislukking, want ik heb diabetes type 1, sarcoïdose, polyneuropathie en fibromyalgie. Ook heb ik een te langzaam werkende schildklier, mijn nieren werken niet zo goed als dat ze zouden moeten en heb ik problemen met mijn sinussen, mijn oren (last van duizelingen) en mijn ogen zijn al jaren een probleem (al meerdere keren gelaserd en geopereerd aan spieren van ogen en oogleden)
  Als ik dit zo lees schrik ik er zelf van! :unsure:
  En dan ben ik nog niet eens begonnen aan de lijst met medicijnen die ik gebruik en het aantal specialisten en artsen, fysiotherapeuten, psychologen en verpleegkundigen die er bij betrokken zijn!
  Ik ben echt verdwaald…
  Ik lees jullie verhalen en er is zoveel wat ik herken. Alle twijfels, boosheid, onbegrip, maar gelukkig ook de ondersteuning van familie en vrienden, partners, en de betrokken artsen in een aantal situaties.
  Morgen maar ik weer naar het Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. Daar ben ik al een keer eerder geweest, met toen heel veel antwoorden op vragen die ik had.
  Zo was er bijvoorbeeld al tijden lang niets te zien van verslechtering van mijn bloedwaarden d.m.v. een ACE onderzoek. Standaard bij ons in het ziekenhuis in Hoogeveen. Maar prof. Drent deed een ander type onderzoek, en daar was heel duidelijk zichtbaar dat het niet goed was. Dus weer medicijnen. Maar gelukkig geen Prednisolon, dat is een vreselijk slechte combi met mijn diabetes. En ook niet heel charmant, met een blowfish-hoofd en lichaam. 😛
  Ik mocht MTX gaan gebruiken, en ik moet zeggen, dat is echt een verbetering.
  Hopelijk kunnen ze me nu ook weer veel antwoorden geven. Heb ik echt Fibromyalgie of is het de sarco? Wat is er te doen aan die pijn elke dag? En kan ik dan weer slapen, en worden mijn gemiddelde bloedsuikers dan beter als alles weer wat rustiger is en elke dag niet zon gevecht is?
  Ik hoop het toch zo!

  Toch is niet alles bagger hoor.
  Ik ben moeder van een prachtige tweeling, twee mannen van 15, en ik heb een geweldige vriend die me enorm steunt en me een schop geeft als ik die nodig heb. en dat heb ik af en toe echt wel nodig. Bijvoorbeeld om lid te worden van deze belangenvereniging. Hihi…
  Door mijn gezondheid kan ik niet volledig voor mijn kinderen zorgen en heb ik een tante waar ze een deel van de week wonen. Dat gaat super, en zo heb ik de energie om een goede moeder te zijn als de jongens bij mij zijn, en kan ik ook nog actief zijn als vrijwilliger in de jeugdzorg. Daar ben ik trots op!
  Ik heb ook als levensmotto; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Lachen is zo belangrijk! dat maakt alles een stuk leuker.

  Ik hoor graag over jullie ervaringen met meerdere diagnoses, en hoe jullie daarmee omgaan.
  Bij mij is de rek er uit wat onderzoeken en artsbezoeken betreft, maar dat kan gewoon niet, want dan krijg je geen antwoorden, en geen verbetering.
  Hoe doen jullie dat?
  Ik hoor graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,
  Martine

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.