skip to Main Content

hallo lotgenoten,

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen hallo lotgenoten,

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 2 jaren geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11227

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hallo ik ben Janien (43 jaar) en ben getrouwd en wij hebben 2 meiden van 5 en bijna 4.
  Op mijn 19e kreeg ik last van mijn gewrichten, er waren periodes die goed gingen maar ook periodes dat ik amper kon fietsen en lopen.
  Ik heb daar diverse onderzoeken voor gehad maar daar kwam niets uit. Na de zwangerschap van mijn oudste kreeg ik ontstekingen over mijn hele lijf en daaruit bleek dat ik sarcoidose heb. Ik heb eigenlijk geen last van mijn longen. Daar en tegen wel in mijn gewrichten, bij stoten heb ik echt botpijn, zo noem ik het tenminste. Ik was altijd iemand die graag vroeg opstond, maar nu is dat anders, er is eigenlijk nooit meer een uitgerust gevoel. Er is altijd wel een excuus te bedenken waarom dat zo is. Er lopen toch 2 jonge kinderen rond.
  Na een operatie aan het carpale tunnel syndroom, is mijn linkerhand extra pijnlijk en minder soepel. Heeft iemand daar ervaring mee?
  Er zijn nog andere symptomen, maar iedereen zou wel weten hoe het zit.
  Vandaag ben ik bij de huisarts geweest en heb overlegd om naar een expertise centrum te gaan, omdat ik soms het gevoel heb dat er niemand echt het overzicht hou, er wordt wel overlegd onderling tussen de verschillende disiplines maar ik voel me net een stuiterbal, die alle kanten opgeslingerd wordt. Kan iemand mij de toegevoegde waarde vertellen van bij Zoetermeer of Assen? Ik ben het dokteren eigenlijk wel zat, maar het zou toch wel fijn zijn om bevestiging te krijgen over alle klachten, het hoeft niet eens opgelost te worden. Het is zoals het is, maar een bevestiging van dat wat ik voel niet (alleen) tussen de oren zit, zou fijn zijn en misschien dat er ook nog iets aan de pijn gedaan kan worden.
  Het leven is meer dan sarcoidose.

  Groeten Janien

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top