skip to Main Content

Hello, Ik ben Leon

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Hello, Ik ben Leon

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 12 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11174

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Ik ben Leon en woon in Australië in Perth. In Maart 2012 ben ik naar de dokter gegaan omdat ik me al sinds November 2012 niet heel lekker voelde. Zoals gewoonlijk geef je stress, druk druk druk en allerlei factoren de schuld. Omdat ik dacht dat ik gal stenen had ( geen honger dan weer misselijkheid gevoel en soms dorst en dan helmaal geen dorst) besloot ik na aandringen van mijn vrouw om toch maar eens naar de huisarts te gaan. Nadat ik een echo had gekregen van de buik had ik een afspraak met mijn huisarts die meteen een afspraak maakte met de specialist.

  Een hele goede service dacht ik aangezien zij zelf belde om een afspraak te maken voor mij met een specialist welke oncoloog/hematoloog etc was. Woesndag gebeld, vrijdag was de afspraak en mijn huisarts wilde ook een rontgen van mijn borst. Vrijdag morgen werd ik echter gebeld dat mijn specialist met vakantie was en ik kwam bij een andere terecht. Deze werd op maandag gecontacteerd en ik werd gevraagd voor een opname in een ziekenhuis ( geode service dacht ik opnieuw). Na contact met mijn huisarts die me vertelde dat ze waarschijnlijk dinsdagmorgen vroeg een byopsie wilde ging ik naar het ziekenhuis. Die avond kreeg ik te horen dat ik tenminste een week in het ziekenhuis moest blijven en allerlei testen met mij gedaan zouden worden waaronder een CT, MRI scan, een byopsie en vele bloedtesten. Ik had waarschijnlijk kanker en alle onderzoeken moesten uitwijzen welke vorm van lymfeklier kanker ik had, Hodgekin of non-hodgekin. Om het verhaal kort te maken na ongeveer twee weken in het ziekenhuis kwam het bericht dat ik sarcodiose had en dat mijn nieren waren “aangevallen”

  Met prednisolone was het onder controle en in maart dit jaar was ik van de medicijnen af maar helaas een nier specialist waarna ik verwezen was door mijn eigen specialist constateerde dat mijn calcium levels in het bloed weer omhoog geschoten waren dus na twee maanden van de “drugs” af te zijn geweest ben ik nu weer aan de prednisolone. Momenteel zijn we aan het nagaan of ik chronisch sarcodiose heb of niet. De laatste week voel ik me weer slechter dus ik ga vandaag naar mijn huisarts. ik heb een afspraak met de specialist in November.

  Ik denk dat ik nog steeds te veel dingen doe en af en toe vergeet dat ik een medische conditie heb. vandaar dat ik op dit forum kom in de hoop dat ik “lot” teamgenoten heb waar ik ervaringen mee kan delen.

  Leon

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top