skip to Main Content

Hoi Ik ben Ardi

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Hoi Ik ben Ardi

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Helma van Dorst 7 maanden, 2 weken geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #42588

  Ben Ardi, 56 jaar en sinds mijn 29ste heb ik sarcoïdose en al eens lid geweest van de vereniging toen deze alleen uit de papier versie bestond.
  Kon de trap niet meer op thuis maar huisarts bleef maar geloven in de bekende ziektes met pufjes. Totdat ik eindelijk na zeuren een foto mocht maken, werd ik zelfs op mijn werk gebeld dat ik met spoed naar zh moest gaan op bezoek bij de longarts. Na aantal maanden onderzoek kwam er sarco in de longen type 3 tot 4. 2 Halve longen sindsdien maar ben toen gelijk veel gaan fietsen met zoon die net was geboren.
  2 jaar later was ik zo goed als genezen en weer aan werk gegaan. We maakten daar zoveel uren dat het spontaan terugkwam voor 1,5 jaar, waarna de wao(wia) startte.
  Na verloop van tijd de balans gevonden tussen werk en lijf en dat ging goed voor zeker 20 jaar.
  Maar soms gebeuren er dingen die je niet in de hand hebt en nu weer vage klachten, zoals slecht slapen, zere gewrichten, moeheid ed. Dus maar weer naar de longarts en die zag wat lichte activiteit. We gaan mijn oude leven maar weer oppakken, dat beviel toch beter.

  #42831

  Helma van Dorst
  Bijdrager

  Fijn dat je de moeite genomen hebt om jezelf voor te stellen. Wellicht krijg je er weinig reacties op en is het toch gelezen, zoals ik aanvankelijk gedaan had. En toen bedacht ik me dat het prettig zou zijn even een positieve reactie te sturen. Dus bedankt en groetjes van Helma.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top