skip to Main Content

Infliximab infuus

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Infliximab infuus

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 2 jaren, 2 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11206

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hallo allemaal,

  In januari 2010 mocht ik aan het infliximabinfuus. Na 3 maanden was er duidelijk verbetering te merken. Na 6 maanden moest ik naar de kno-arts omdat ik mijn stem steeds kwijt was en schor bleef praten. Daar bleken er witte plekjes op mijn stembanden te zitten. Er werd besloten om een biopt te nemen. In dezelfde week was een opening dus gelijk maar gedaan. Toen ik voor de uitslag ging stortte mijn wereld in. Het bleek kanker te zijn. Met spoed een operatie inplannen dus. Dat kon allemaal binnen 2 weken, dat was fijn. De operatie, (laseren) was gelukt en na 10 dagen voor controle en uitslag. Ik heb nog nooit gerookt en deze vorm van kanker komt normaal gesproken alleen voor bij rokers. Daarom zijn ze gaan uitzoeken hoe ik eraan kwam.

  Ik moest door deze hele toestand tijdelijk stoppen met het infuus. Voor mijn routinecontrole was ik weer bij de longarts. Ik bracht haar van alles op de hoogte en toen vertelde zij doodleuk dat dit een van de nare bijwerkingen van de infliximab was. Ik dacht dat ik ontpolfte! Razend was ik! Dat was dus niet verteld bij de intake. Als ik dit had geweten was ik nooit aan het infuus gegaan.

  Ondertussen ben ik 8 operaties verder mijn stem wordt steeds slechter en kost het meer moeite om me in drukke ruimtes verstaanbaar te maken.

  Weer voor controle terug naar de kno-arts. De artsen hadden ondertussen contact gehad en de longarts had bevestigd dat het weleens voor kan komen dat de infliximab kankercellen kan triggeren” …..

  Ben ik mooi klaar mee.
  Ondertussen ben ik voorlopig schoon en kan ik de draad weer oppakken.

  Marti

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top