skip to Main Content

Is Sarcoidose laaggradige ontsteking?

« Terug naar artikel

Home Forums Alternatief Is Sarcoidose laaggradige ontsteking?

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 7 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #11037

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Beste lezer,
  Hoort sarcoidose tot de laaggradige ontstekingen? Ik wil dat graag weten om te beslissen of ik betaal om deze lezing te zien: https://www.ahealthylife.nl/webwinkel/product/chronische-inflammatie-erwin-kompanje-30-9-2016/
  Alvast bedankt voor je reactie!
  Groetjes, Yvonne

  #11038

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hallo,
  Of sarcoïdose laaggradig of hooggradig is weet ik niet. Ik lees op internet dat laaggradige ontstekingen de oorzaak kunnen zijn van chronische ontstekingen. Bij sarcoïdose is één van de kenmerken dat je lichaam DENKT dat er een ontsteking zit, terwijl die er in werkelijkheid NIET zit. Dus . .
  Eerlijk gezegd in de zes jaar dat ik aardig rond kijk in de wereld van sarcoïdose heb ik daar nog nooit van gehoord, Maar ja, ik ben ook maar een ervaringsdeskundige van mijn eigen ziekte en geen specialistische arts.
  Maar . . . tien euro betalen om aanwezig te bij een lezing die dient om er een video van te maken? Dat is wel erg zakelijk.
  Terwijl er zo vaak zeer deskundige lezingen zijn die door de Sarcoïdose Belangen Nederland worden georganiseerd en die zijn nog gratis toegankelijk ook! Houd onze agenda eens in de gaten, er zit allicht iets tussen waar jij ook iets nieuws kan horen.
  Hartelijke groeten, Johan

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top