skip to Main Content

Kopje koffie?

« Terug naar artikel

Home Forums Ideeënbus Kopje koffie?

Dit onderwerp bevat 7 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  W.J.W.P. Kuijpers 1 jaar, 8 maanden geleden.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • #11011

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hallo allemaal,
  Heb jij dat ook wel eens? Zit je wel eens te piekeren over je ziekte :unsure: en zou je daar graag met iemand, die je begrijpt, over willen praten? Misschien woont er wel iemand, die ook sarcoïdose heeft, vlak bij jou in de buurt. Maar ja, dat weet je niet. Je herkent je “collegas” zomaar niet! En er is geen enkele instantie die jou dat gaat vertellen. Er is nog zoiets als de wet op de openbare privacy.
  Is deze behoefte groot? Hoe zou dat georganiseerd kunnen worden? Kan de patiëntenvereniging hier misschien iets in betekenen? Maar wat zijn jou ideeën hierover?
  Wat vind jij hiervan?

  Hartelijke groeten, Johan.

  #11012

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hi Chris, hier is hetzelfde gaande (gemeente Gemert-Bakel). Er wordt hier aardig veel aandacht aan de mantelzorgers besteed. Wellicht kunnen we daar eens onze pijlen op richten? Dus niet alleen op mede patiënten bedoel ik… Groet, Rob

  PS jammer dat er niet meer mensen op dit onderwerp inhaken. In de korte tijd dat ik betrokken ben heb ik gemerkt dat praten helpt, zeker met de directe omgeving! Wederzijds begrip ontstaat alleen door communiceren…

  #11013

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hoi Johan,

  Lijkt mij ook leuk ook voor gezelligheid en ervaringen koffie drinken ik kom uit Amstelveen! Weet dat dit onderwerp 7 maanden geleden geplaatst is maar alsnog.

  Groeten Liesbeth

  #11014

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hallo Liesbeth,
  Tja, ik hoop dat we meer mensen kunnen mobiliseren, ook bij jou in de buurt om dit haalbaar te maken.
  Hier heb ik verder ook nog geen reacties gehad, maar we proberen gewoon verder…

  Groet
  Rob

  #11015

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hallo Liesbeth,
  Ja de koffie pruttelt nog steeds, maar wil nog niet bruin worden. :cheer: Ondertussen gaan we misschien iets anders proberen om onderlinge contacten te realiseren. Misschien in de vorm van een app. Maar dat heeft nog heel wat voeten in de aarde en tijd nodig.
  H.gr. Johan

  #11506

  Johan Hoekstra
  Bijdrager

  Hallo allemaal, welkom bij dit kopje koffie. Ik hoop dat er veel koffie gedronken wordt!

  #11507

  Doe maar zwart, Johan! 😉

  #11635

  Ja dar zou inderdaad even fijn zijn samen met een andere ervaringsdeskundige een kopje koffie en een gesprekje te kunnen delen zelf woon ik in brunssum

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top