skip to Main Content

Löfgren en Reiki

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Löfgren en Reiki

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 2 jaren geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11204

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Löfgren en reiki. :ohmy:

  Hallo allemaal.
  Graag wil ik jullie vertellen over de reikibehandelingen die ik heb ondergaan.
  Bij deze rubriek “even voorstellen” staat bij Löfgren syndroom (met pijl) uitgebreid mijn (ziektegeschiedenis) verhaal. (jannekemalden) Dit is een aanvulling.

  Reiki.
  Ik heb inmiddels 6 reikibehandelingen gehad sinds eind oktober en ik ga vooruit!
  Na ruim een jaar sarcoïdose (Löfgren syndroom) en alleen maar achteruitgang heb ik eindelijk een stijgende lijn te pakken. Het is nog een lange weg ik moet gaan, maar dat ik weer meer kan, geeft zo’n goed gevoel. Ik heb weer wat meer energie!!

  Ik kan weer uit eten met vrienden. Dat kon ik niet meer. Als ik toch uitging dan lag ik twee dagen later de hele dag op de bank!! Ik kan wat langer fietsen. 2x 20 minuten!!! Lukt weer!! Zonder de dag erna voor “pampus” te liggen. Met fietsen bouw ik mijn conditie weer op. Geen last meer van zware enkels ’s avonds in bed. Minder last meer van vermoeide ogen overdag. Het voelt zo lekker om weer meer “actief” te zijn en niet achter de geraniums te zitten. Ik kom weer meer buiten de deur. Kortom: ik heb een stijgende lijn te pakken. Joepie, en dat na een jaar met een dalende lijn! Dat geeft me een positief gevoel.

  Na de eerste reikibehandeling (± 1 uur) was ik enkele dagen moe. Ik dacht: “Dat schiet lekker op”. Ook moest ik erg veel naar toilet. Bij de tweede behandeling had ik last van mijn darmen. Bij de derde behadeling kreeg ik het erna heel erg koud. Enkele reacties van mijn lichaam op de behandelingen. Vanaf de vierde sessie voelde ik mee steeds beter. Het is net alsof er een stoffige deken van mij is afgevallen. Ik heb sinds twee maanden meer pit en heb geen bank-lig-dagen meer gehad. Alleen dat is al fijn. Soms heb ik een “pas op de plaats week” …. dan voel ik dat ik wat rustiger aan moet doen. Luisteren naar je lichaam. Erg belangrijk. Leren doseren.

  Ik slik nog steeds mijn medicijnen, werk op therapeutisch basis (3x per week – 5 kwartier) en ga in januari naar de dagbehandeling in de St. Maartenskliniek. Nu heb ik het gevoel: kom maar op met die therapie van 8.30 uur – tot 14.30 uur. In oktober zag die die dagbehandelingen totaal nog niet zitten i.v.m. mijn beperkte energie. Ik was toen vaak extreem vermoeid.

  Dit is mijn positieve ervaring met reiki. Ik zie deze behandelingen als iets extra’s naast de reguliere geneeswijze. Absoluut niet als vervanging van alle doctoren/medicijnen die ik heb.
  Misschien is reiki iets voor jullie? Proberen kan altijd.

  Hierbij wens ik jullie allen:
  fijne feestdagen en heel veel beterschap, veel gezondheid en een “bruisend” 2014.
  Lieve groet: Janneke 🙂

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top