skip to Main Content

Lotte

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Lotte

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 11 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11125

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Goedemorgen, mijn naam is Lotte en sinds ongeveer 2 jaar weet ik dat ik sarcoidose heb. Ook heb ik astma en fybromyalgie en vermoedelijk dvn. Maar dat hebben ze in Leiden nog niet helemaal kunnen herleiden. Wel heb ik al ruim 10 jaar klachten die achteraf gezien waarschijnlijk allemaal terug te leiden zijn naar sarcoidose.
  Het zit bij mij in de longen, lymfeklieren, lever, beenmerg, huid. Ook veel last van spieren en gewrichten en de zenuwbanen. AL met al een heftige geschiedenis achter de rug maar dat heeft me gelukkig niet kunnen breken. Ben een positief ingesteld persoon die volop geniet van het leven en dat zelfs extra is gaan doen na de diagnose. Ik ben een gelukkig mens.
  Sommigen kennen mij wellicht van de Facebook groep. Daar ben ik al langere tijd lid van. De reden dat ik me nu ook hier heb aangemeld is omdat ik graag wat tips en ondersteuning zou willen mbt het UWV. Heb gisteren zo ontzettend nare bijsmaak overgehouden na het gesprek met een bedrijfsarts over de WIA dat ik daar graag meer over weten wil. Hopelijk kom ik hier verder.

  Groetjes Lotte

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top