skip to Main Content

Marshall Protocol

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Marshall Protocol

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 2 jaren geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11188

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Goedemiddag allen,

  Ik ben enige jaren bekend met de ziekte Sarcoidose doordat deze helaas bij mijn vader actief was. Ook zijn er in de familie enige onzekerheden m.b.t. een afwijkend gemuteerd gen. Ook ben ik anderhalf jaar bekend met Marshall.
  Marshaal beschrijft meerdere soorten van ontstekingen en ben daarom van mening dat dit bij onze familie de basis is voor vele ziekte soorten (o.a. ook gerelateerd met kanker,Familie onderzoek via AVL ziekenhuis in Amsterdam)

  Ik wordt steeds overtuigender van Marshall dat zijn overtuiging juist is.
  Mijn vader heeft op het einde ook vitamine d bloedmetingen laten verrichten met een veel te hoge hormoon meting als resultaat, de long arts(zal geen namen noemen maar iedereen zal wel weten welk ziekenhuis ik bedoel) zei anderhalf jaar geleden dat het hoge 1,25 d meting (195 pmol/l) het gevolg was van de sarcoidose. Ik stelde voor om mijn lichaam te testen op enige vorm van sarcoidose of andere ontstekingen en of ontstekingswaarde van bijvb Reuma. Dit was zoals ik vermoedde geen optie bij een hopelijk gezond iemand. Maar ik heb nu enige malen de 1,25 d meting laten prikken. De eerste meting was bij mij 241pmol/l. Een gezond lichaam met een hoge waarde 1,25 d is naar mijn mening de basis van diversen ontstekingen en allerlei ziekte beelden tot zelfs de ziekte kanker. De ziekte kanker ontstaat ten slotte heel vaak uit ontstekingen.

  Ik heb met een aangepast eet patroon de waarde kunnen terug dringen tot circa 130 a 140, maar volgens Marshall nog steeds aan de hoge kant. Vitamine d inname uit voeding of zonlicht moet hiervoor worden beperkt totdat de VDR vrij is van de blokkade en het lichaam weer zelf in staat is de vitamine d te regelen.

  Ongetwijfeld zal niet voor elke sarcoidose patient bovenstaande gelden, maar ik kan het niet laten om deze info na een zwaar jaar(verlies vader, leermeester, grondlegger bedrijf en fijne vent) deze belangenvereniging te onthouden van enige ervaringen.

  http://www.wrdw.com/home/headlines/News-12-Special-Assignment-Sarcoidosis-The-struggle-to-survive-257147141.html

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top