skip to Main Content

Mijn verhaal zover…

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Mijn verhaal zover…

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 11 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11158

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Dag iedereen,

  Mijn naam is Jan-Wouter. Ik ben 37 jaar oud en momenteel wordt er bij mij onderzocht of ik sarcoïdose heb.
  Ik ging naar de huisarts omdat ik weer eens last had van mijn jaarlijkse hoesten waarmee ik mn hele gezin s nachts wakker houd. Maar in plaats van wederom een antibiotica kuurtje, vond ze het een goed idee om even een longfoto te laten maken.
  Op de longfoto was duidelijk zichtbaar dat de lymfeklieren in mn longen overactief / vergroot waren en dat er een korrelige structuur in mn longen te zien was.
  Afgelopen week nog een CT scan moeten doen, voor een duidelijker beeld, en wederom bloedonderzoek, onder andere voor calcium. Vanmiddag hoor ik de uitslag van het bloedonderzoek. Hoogstwaarschijnlijk zal ik zeer binnenkort een bronchoscopie moeten ondergaan om vast te stellen dat het Sarcoïdose is. Daar zie ik wel een ietsiepietsie tegenop, zal ik je zeggen. Heeft iemand hier al ervaring mee, met die bronchoscopie? Verder, voel ik me eigenlijk wel weer goed. Het hoesten is voorbij. Moe… tsja…. ik voel me al mn hele leven moe, Hahaha! Maar niet belemmerend. Ben altijd aan t sporten. Ben heel erg benieuwd, en hoop vooral dat ik geen lymfeklierkanker heb… ondanks dat de arts alleen al van de röntgenfoto bijna zeker wist dat het Sarcoïdose is…
  Ik zal wel weer even een berichtje plaatsen als ik meer weet.

  Groeten,

  J.W.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top