skip to Main Content

Nieuwe lotgenoot” stelt zich kort voor.”

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Nieuwe lotgenoot” stelt zich kort voor.”

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 10 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11136

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Dag allemaal, even een korte kennismaking. Ik ben Rob en kreeg afgelopen week de welbekende diagnose…. Direct informatie verzameld, en natuurlijk als eerste hier terecht gekomen. Zonder getreuzel meteen aangeboden om te helpen, lid geworden en aangemeld bij Mayka als vrijwilliger, omdat ik denk het nodige te kunnen bijdragen gezien mijn ervaringen met vrijwilligerswerk, bestuursfuncties e.d. tot nu toe.
  Ik ben 55 jaar, werk als internationaal systeembeheerder bij een grote multinational, ben getrouwd en woon in het zuid-oosten van het land. De diagnose werd gesteld na toeval; ik kreeg een MRI scan i.v.m. een hernia, en daaruit kwamen wat vreemde reflecties. Na de nodige (vervelende) bloedonderzoeken, longfotos, CT-scans en een nog vervelender bronchoscopie werd alles duidelijk… Had ik ook meteen een verklaring voor de reuma-achtige pijntjes in de vingergewrichten e.d.
  Nu ik weet wat er aan de hand is kan ik het een plekje gaan geven, hoewel ik er weinig last van heb op het moment. Maar ik wil er zoveel mogelijk over weten om niet alleen mezelf, maar ook anderen te kunnen helpen en/of adviseren. En als ik dan gaandeweg de vereniging een handje kan helpen is dat een leuke bijkomstigheid, win-win situatie dus.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top