skip to Main Content

nou… hier ben ik dan

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen nou… hier ben ik dan

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 8 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11064

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  hoi allemaal,
  in januari 2015 regenboogvlies infectie in mijn ogen gehad, in juli 2016 weer, doorverwijzing reumatoloog en na 4 weken zat ik bij de longarts aangezien deze arts vergrote lymfeklieren had gezien op de torax. weer bloedonderzoek, long functie test en een scan. wel tekenen maar geen definitief antwoord, door naar het martiniziekenhuis voor een biopsie en in september 2016 kreeg ik al de diagnose sarcoïdose.
  voornamelijk ohww en puzzelstukjes die op zn plekje vielen… de eeuwige moeheid.. zere gewrichten, geheugen en gehoor problemen, slecht genezende littekens, kosten in de neus etc etc etc…( ik loop al een jaar of 10 bij de dokter.. maar mn bloed check was altijd goed. en ik zou wellicht naast mn werk 32 uur, huishouding, kinderen, sociaal leven en sport daarvan best MOE kunnen zijn..
  nou nee dus… het was gewoon sarcoïdose..
  ik vind het nu makkelijk om te zeggen: ik ben moe.. ik ga even slapen.. na 30 minuten ben ik dan weer fit en kan weer een paar uur er tegenaan.

  MAAR… ik werk dus gewoon 32 uur per week.. ben niet afgekeurd oid.. maar ik vind het wel veel.. ik merk dat sinds een jaar dat het werken me teveel energie kost.. ik ben hoofdkostwinner, mijn man is door ongeluk 80-100% afgekeurd en kan me domweg niet veroorloven om door uren ontslag te nemen minder te gaan werken

  ik ben heel nieuwsgierig hoe alle anderen dit doen….

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top