skip to Main Content

Slapeloosheid

« Terug naar artikel

Home Forums Traditioneel Slapeloosheid

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Margriet van Wely – van Klink 1 jaar, 10 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #11407

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hallo allemaal,

  Ik heb een vraag heeft iemand tips of trucks tegen slapeloosheid. Ik wordt zo vaak wakker s nachts en de ene keer val ik snel in slaap en de andere keer lig ik uren wakker. Hebben hier meer mensen last van en wat doe jij eraan?

  Groetjes
  Chantal

  #11408

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hi Chantal,
  Ik vond het wel een beetje vreemd, ja, maar helemaal niet erg hoor! Ik vergis me ook regelmatig, en moet dan met de billen bloot 😳 . Excuus uiteraard aanvaard, ben al weer vergeten waar het over ging B) .

  Maar dit ging niet over mij, maar over jou. Ik ben nog steeds bezig, morgen weer een hart-MRI, want daar was een vlekje gezien de vorige keer. Nu gaan ze kijken of dat er nog steeds op zit, dus ik ben benieuwd. Ik ben er niet bang voor, want als het wel zo is kan dat er gewoon ook nog wel bij. Ik kan toch niet zoveel meer, dus heel veel minder zal dat niet worden. Gewoon niet mee bezig zijn, en alleen maar positieve dingen doen.

  Het UWV verhaal loopt ook bij mij. De vervroegde IVA aanvraag is afgewezen (100% arbeidsongeschikt, maar regeltechnisch gezien ben ik nog niet uitbehandeld). Volgend jaar februari ga ik de molen in voor 100% afkeur in mei (dan heb ik de 104 weken erop zitten). Hiermee heb ik wel heel veel geluk gehad; ik heb zowel de UWV keuringsarts als de UWV arbeidsdeskundige die over mijn dossier gaan aan de telefoon gehad; beiden kennen de ziekte en geven me volmondig gelijk. Maar zij moeten zich aan de regels houden, dus gewoon nog een halfjaartje wachten. Maar als het dan zover is kan ik dat ook afstrepen, en MOET ik echt niets meer. Dan ben ik vrij in mijn doen en laten, en gaan we alleen nog maar dingen doen die we leuk vinden (voor zover het budget het toelaat natuurlijk).

  Ik wens jou bijzonder veel sterkte, en vooral veel succes en begrip in de aanloop naar het UWV traject.

  Bedankt voor de uitdaging, ik vond het echt niet erg hoor! 👿 .

  Warme groet,
  Rob

  #11409

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  hoi Rob,

  Dankjewel voor je antwoord en begrip B)

  Ik hoop dat je hart-MRI goed gegaan is en dat de uitslag mee valt.
  Positief blijven is het enige dat je hebt hoe moeilijk dat ook is.

  Groetjes

  Chantal

  #11798

  Chantal, er is in Ede een bijeenkomst van de sbn geweest waar slapen is besproken. Als je interesse hebt in de powerpoint en verslag, stuur dan een mail naar regio overijssel – gelderland.
  Groetjes, Margriet

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top