skip to Main Content

Voorstellen en een vraag…

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Voorstellen en een vraag…

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 2 jaren, 2 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11145

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hallo, Ik ben Gaby 39 jaar.
  Aantal maanden geleden begon ik stekende pijn in mijn linker scheenbeen te krijgen, steeds meer pijn, plek werd rood/paars en erg warm. Na het een maand aangekeken te hebben toch maar naar de HA toe. Bloed geprikt en daar waren een aantal waardes hoog. longfotos was niets op te zien maar mijn HA is overtuigd dat ik sarcoïdose heb. Ik wilde zelf geen medicatie maar even aankijken. Paar weken geleden kreeg in ontzettende pijn in mijn knie, heel erg stijf en kon hem bijna niet meer buigen of strekken. Ook nog even aangekeken maar toch maar weer naar de HA, het zit ( volgens de HA) dus nu ook in mijn knie. Ben begonnen met Naproxen 500 en de stijfheid en pijn werd wel iets minder. HA gaf aan zodra ik ergens anders pijn kreeg of er verdikkingen ontstaan ik terug moest komen.
  Inmiddels dus verdikkingen voelbaar bij mijn knie en afgelopen zondag een dikke hals, dikke lymfeklieren en nu pijn in mijn heup.

  Ga dus maar weer terug naar de HA…. Het lijkt mij toch geen overbodige luxe dat hij mij nu gaat doorsturen of kan een huisarts dit ook onder controle houden?

  Gr Gaby

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top