skip to Main Content

Winny en Lofgren

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Winny en Lofgren

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Helma van Dorst 8 maanden, 2 weken geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #11126

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hallo allemaal. Ik ben 50, weet sinds een jaar dat ik ADHD heb,woon samen met Ron en heb 2 kinderen ( 21 en 17 jaar) en een hond. Vol goede moed en met heel veel zin begon ik na de zomervakantie met mijn nieuwe groep kleuters. Helaas heb ik dat een weekje volgehouden en toen sloeg Lofgren echt toe. Polsen, schouders, ellenbogen, rug, knieën en enkels deden ongelooflijk veel pijn. Overal zaten ontstekingen. Van alles heb ik geslikt: Diclofenak, Arcoxia, wederom diclofenak en nu nog steeds celcoxib. Er is een “hapje” uit een ontsteking uit mijn been genomen en ik slaap en loop nu al weken met steunkousen. die niet veroorzaakt was door een infectie uit de longen maar elders uit mijn lichaam. ( ik denk door een oorontsteking die ik in de zomervakantie heb gehad) Volgens de dermatoloog was het een terugtrekkende ontsteking De gewrichtsklachten zijn aanzienlijk verminderd, maar ik heb me nog geen dag goed gevoeld. Ben inmiddels langs de opticien geweest en heb nu een bril met vari-focale glazen genomen want ik ging ook steeds slechter zien. B)
  oh ja ik ben ook best een aantal kilos afgevallen want ik heb totaal geen eetlust meer. ( gelukkig had ik best wat overgewicht! )
  Ik word in december pas weer verwacht bij de reumatoloog.
  Na dit misschien wel wat chaotische verhaal heb ik een paar vragen waarvan ik hoop dat 1 van jullie mij daar antwoord op kan geven:

  1) moeten jullie soms ook “zoeken” naar woorden en weet je niet meer wat je even daarvoor gezegd of gevraagd hebt?

  2) is het normaal dat je ( bijna constant) een soort druk op je borst voelt?

  3) kan het zo zijn dat je pas na een tijdje klachten van benauwdheid krijgt?

  Dat is het voor nou. Bedankt voor jullie aandacht en hopelijk is er iemand die mij antwoord kan geven op mijn vragen.

  groetjes Winny

  #42836

  Helma van Dorst
  Bijdrager

  Fijn dat je de moeite genomen hebt om jezelf voor te stellen. Wellicht krijg je er weinig reacties op en is het toch gelezen, zoals ik aanvankelijk gedaan had. En toen bedacht ik me dat het prettig zou zijn even een positieve reactie te sturen. Dus bedankt en groetjes van Helma.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top