skip to Main Content

Zoute smaak

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen Zoute smaak

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 12 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11236

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hallo Allemaal,

  Mijn naam is Wendy en ik word in november 33. Sinds 200 ben ik bekend met de ziekte van Crohn en Bechterew. Ook had ik altijd al heel veel last van Erythema Nodusum.
  Vorig jaar had ik een “bolletje” in mijn arm zitten. Dit heeft de huisarts eruit gehaald, het bleek een granulomateuze ontsteking te zijn..vreemd hoe kwam ik eraan? Om een lang verhaal en (met vele onderzoeken) kort te maken, ik bleek Sarcoïdose (en Astma) te hebben, dit weet nu een paar maanden..vreemd vonden mijn artsen dit, omdat ik voor de ziekte van Crohn al een zwaar medicijn krijg. Namelijk Cimzia. Dus eigenlijk geen ontstekingen meer mag/kan hebben..maar ik heb ze toch zowel in mijn longen als er buiten..
  Ik ben alles nog een beetje aan het verwerken..was al gewend om mijn leven aan te passen aan Crohn en Bechterew..en nu dit weer…, ben nu helaas niet meer in staat om te werken. Totaal geen energie meer..maar dat zullen velen van jullie wel herkennen..
  Is fijn dat er lotgenoten zijn om dingen mee te delen…vooral omdat de artsen niet weten wat ze met me aanmoeten…
  Sinds vorige week heb ik last van een zoute smaak/vieze smaak in mijn mond.Alles smaakt vies,herkent iemand dit? En heeft iemand tips? Heb al geprobeerd om mijn tong te poetsen, helpt niet..mond spoelen met Kamillosan helpt ook niet..zuurtjes/snoepjes zuigen heeft geen zin..alles smaakt zout..

  Alvast bedankt.

  Groetjes Wendy

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top