Noord Holland

  • Laatst bijgewerkt:
  • Gepubliceerd:
« Terug naar artikel

In deze regio zoeken we nog contactpersonen. Met een inzet van gemiddeld 4-8 uur per maand kun jij je mede-patiënten en de vereniging helpen bij het organiseren van bijeenkomsten, samen met je collegacontactpersonen. Hiervoor hoef je niet vaak de deur uit, veel kan vanuit huis. Wil je daar meer over weten, neem dan contact op met de regiocoördinator.

In de regio Noord Holland wonen 342 SBN-leden (mei 2017). Het contactpersonenteam organiseert twee tot drie regionale bijeenkomsten per jaar. Dit zijn informatieve bijeenkomsten, waarbij vaak een arts een lezing houdt of ervaringsbijeenkomsten die meer gericht zijn op het uitwisselen van ervaringen, al dan niet aan de hand van een bepaald thema. (u kunt dan denken aan werk, vermoeidheid, onbegrip).

Wilt u weten waar en wanneer onze bijeenkomsten zijn? Kijk dan in onze agenda. U bent uiteraard ook welkom bij de bijeenkomsten in andere regio’s!

Mail regio Noord Holland
Ben je al lid? Log dan in
Nog geen lid? Word dan lid om deze informatie te kunnen lezen

Contactpersonen Noord Holland

Maak kennis met de contactpersonen in de regio Noord Holland. Ze staan voor u klaar!

Regiocoördinator

Roy Olsman

Sarcoïdose in de ogen, longen (lymfeklieren), gewrichten

Geboren: 1982, Woonplaats: Amsterdam

Contactpersoon sinds 2015

Tel: 06 – 83 55 51 33 @: roy.olsman@gmail.com

Ik ben Roy Olsman (35 jaar), woon in Amsterdam en werk als belastingadviseur zowel in Amsterdam als in Rotterdam. Ik woon samen met mijn vriendin die als psycholoog ook werkt in Amsterdam.
Ik heb mij aangemeld als vrijwilliger bij de SBN omdat ik zelf veel baat heb gehad bij het werk van de SBN (informatie via de website, georganiseerde bijeenkomsten, etc.) en ik het belangrijk vind dat nieuwe en huidige patiënten ook baat gaan hebben/blijven hebben bij het werk van de SBN.

Contactpersonen

Andrea Roelofs

Neurosarcoïdose in 1995, nu geen klachten meer

Geboren: 1966, Woonplaats Amstelveen

Aspirant contactpersoon sinds 2015

Tel: 06-4606 5687 @: andrea6@planet.nl

Ik ben mij er van bewust dat, een belangenvereniging een grote meerwaarde heeft voor mensen met een chronische aandoening. Meer dan twintig jaar geleden heb ik een acute vorm van sarcoïdose gekregen. Het delen van mijn kwaliteiten en talenten biedt mij verbinding met mensen die mij aan het hart gaan.

Theo

Aspirant contactpersoon sinds 2015

Delen