Skip to content

Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan Sarcoidose.nl, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Sarcoidose.nl ontvangt hiervoor een commissie. Ook grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Sarcoidose.nl.
En nogmaals, het kost je niets extra! Hoe je dat doet? Simpel! Zorg er voor dat je jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Sarcoidose.nl. Op deze pagina kies je simpelweg de winkel waar je wilt shoppen en doe vervolgens doe je je aankoop zoals je dat gewend bent. Voor jou een kleine moeite, voor Sarcoidose.nl zijn het directe inkomsten.

Hoe komt je bijdrage dan bij Sarcoidose.nl? Ook dat is eenvoudig, je hoeft er niets voor te doen. De deelnemende webwinkels herkennen dat je bestelling via Sponsorkliks komt en dragen een commissie af voor elke bestelling die op die manier gedaan wordt.
75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van Sarcoidose.nl. Let op: De commissie geldt echter niet voor boeken. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem, want noch SponsorKliks, noch Sarcoidose.nl weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Sarcoidose.nl is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling bij Bol, levert Sarcoidose.nl niets op.

Doe nu je online aankoop via Sponsorkliks
Back To Top