skip to Main Content

Laatst geupdate op 16 april, 2021

Over regio Utrecht-Flevopolder

Het contactpersonenteam Utrecht organiseert drie regionale bijeenkomsten per jaar. Dit zijn informatieve bijeenkomsten waarbij vaak een arts een lezing houdt of ervaringsbijeenkomsten die vooral gericht zijn op het uitwisselen van ervaringen, al dan niet aan de hand van een thema zoals bijvoorbeeld werk, vermoeidheid of onbegrip.

Wil je weten waar en wanneer onze bijeenkomsten zijn? Check dan onze agenda. Je bent uiteraard ook welkom bij bijeenkomsten in andere regio’s!

Help jij mee?

Vind jij het ook belangrijk dat mensen met sarcoïdose ervaringen kunnen uitwisselen en goed geïnformeerd kunnen worden over sarcoïdose? Dan kun jij daarbij helpen door contactpersoon te worden. In deze regio zoeken we nog contactpersonen. Met jouw inzet van ongeveer 4-8 uur per maand kun jij je medepatiënten en de vereniging helpen bij het organiseren van bijeenkomsten, samen met je collega contactpersonen. Hiervoor hoef je niet vaak de deur uit, veel kan vanuit huis. Wil je daar meer over weten, neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator.

Contactpersonen

Coördinator:

Gerard

Contactpersoon sinds 2017
gerard@sarcoidose.nl

Contactpersonen:

Elise

Contactpersoon sinds 2019
elise@sarcoidose.nl

John

Contactpersoon sinds 2015
johns@sarcoidose.nl

Anneke

Contactpersoon sinds 2016
anneke@sarcoidose.nl

Niek

Vrijwilliger sinds 2013
niek@sarcoidose.nl

Evenementen

Geen Evenementen

Berichten

Back To Top