Ga naar hoofdinhoud

Op zaterdag 23 november jl. was er in Bergambacht de bijeenkomst “De beste zorg, dat wil toch iedereen?!” De vrijwilligers van regio Zuid-Holland waren zó positief over de eerdere presentatie van Wil Konings tijdens een landelijke bijeenkomst van de SBN, dat zij het initiatief hebben genomen Wil Konings ook voor een regionale bijeenkomst uit te nodigen.

Na de ontvangst met koffie en thee en het welkomstwoord door regio-coördinator Anton Berendse, startte Wil Konings haar presentatie met een persoonlijke ervaring, omdat dat voor haar de aanleiding was zich in te zetten voor betere zorg.

Zij schreef het boek “De Power Patiënt” om patiënten te helpen een actieve rol te spelen in hun eigen zorgtraject. Haar boodschap is dat je als actieve patiënt, partner, ouder, kind of andere naaste je zelf kunt bijdragen om de best passende zorg te krijgen. Door middel van voorbeelden en interactie met de aanwezigen vertelde Wil Konings hoe je zelf kunt bijdragen en tot betere resultaten kunt komen. Voor meer informatie kunt u haar website www.powerpatient.nl bezoeken.

Graag tot ziens op een van de volgende bijeenkomsten!

Vrijwilligers regio Zuid-Holland

Anton, Henk, Jaap, Jos, Véronique en Wil

Scroll naar boven