skip to Main Content

Sitewijzer

« Terug naar artikel

Privacyverklaring Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland

Je gegevens

Privacy staat bij Sarcoidose.nl hoog in het vaandel, daarom worden alle gegevens die je invoert op onze website via een beveiligde verbinding verzonden. Onze website beschikt over een SSL-certificaat: Dit is herkenbaar aan de toevoeging HTTPS aan de webpagina. Bij het bezoeken van niet veilige sites krijg je in de meeste browsers een waarschuwing hierover; deze waarschuwing zul je bij ons niet tegenkomen. Gegevens die je invoert of achterlaat worden alleen opgeslagen voor intern gebruik en na maximaal 3 maanden verwijderd. Onder geen beding zal Sarcoidose.nl informatie van of over mensen wiens gegevens in onze administratie zijn opgenomen of opgenomen zijn geweest verstrekken aan derden. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Privacyverklaring

Websitevoorwaarden

Doelstelling

Met deze website heeft de Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland (merknaam Sarcoidose.nl) als doel om mensen met sarcoïdose, hun sociale en maatschappelijke omgeving, zorgverleners en andere belanghebbenden van actuele en betrouwbare informatie te voorzien over sarcoïdose. Deze informatie kan zowel medisch als praktisch van aard zijn. De aangeboden informatie is bedoeld ter ondersteuning en zeker niet ter vervanging van de relatie tussen de patiënt en zijn of haar behandelend arts(en).

Websitevoorwaarden

Leeswijzer

Op deze website vind je veel informatie. Om het overzichtelijk te houden is deze informatie zoveel mogelijk opgedeeld in vrij korte pagina’s. Om ook de aangeboden informatie als geheel te kunnen blijven zien gebruiken we op de pagina’s diverse soorten verwijzingen. Zo kun je tabbladen tegenkomen, verschillende soorten links en uitschuivende teksten.

In dit artikel lees je meer over de verschillende verwijzingen op onze site.

Eerst inloggen

De informatie op deze site is grotendeels toegankelijk voor iedereen. Een klein deel is echter alleen voor onze leden toegankelijk. Om alle informatie te kunnen lezen raden we aan om bij elk bezoek van de site eerst in te loggen. Dit doe je rechts bovenaan de pagina, naast de zoekbalk.

Tabbladen

De tabbladen verdelen het onderwerp waarover je leest in verschillende onderdelen. Elk tabblad bevat informatie over het betreffende onderdeel. Denk bijvoorbeeld aan de woordenlijst. Hierbij vormen de letters van het alfabet de tabs, voor zover zij voorkomen. Klik je op het tabje met de letter C, dan vind je daar alle woorden in de woordenlijst die met een C beginnen.

Een voorbeeld van tabbladen in een artikel vind je hieronder. De inhoud van het tabblad kun je steeds lezen door op het tabblad zelf te klikken. Zo vind je onder het tabblad ‘Verschillende soorten links’ informatie over de soorten links op deze site. Het tabblad ‘Uitschuivende teksten’ geeft uitleg over de uitschuivende teksten die we gebruiken.

Leeswijzer
Back To Top