Skip to content

Laatst geupdate op 21 maart, 2023

In 2023 bestaat de vereniging 45 jaar. Dat gaan we vieren met de ‘sarcoïdosetrein’. Het is een figuurlijke trein die langskomt in alle provincies om zo verbinding te maken met en tussen onze leden en de vereniging.

De treinbijeenkomsten zijn steeds op zaterdag en duren van 10.00 – 15.00 uur (tenzij anders vermeld). De lunch is inbegrepen. Het zijn dagen met informatie én ontspanning er waarbij ook ruimschoots de gelegenheid is om ervaringen uit te wisselen met andere patiënten, partners en onze vrijwilligers.

Voor onze leden is de deelname is gratis. Bovendien krijg je met je treinkaartje ook nog eens korting op ons lustrumboek dat in november 2023 verschijnt.

Het treinkaartje krijg je als lid ongeveer zes weken voor de bijeenkomst in jouw provincie toegestuurd (per mail of per post). Houd dus je (digitale) brievenbus in de gaten!

Het spoorboekje

In de loop van de tijd zal het spoorboekje steeds verder worden aangevuld. De evenementen waar al meer bekend over is kunt u aanklikken:

Geen Evenementen

Uiteraard ben je ook welkom bij bijeenkomsten buiten je eigen regio! Wil je meerdere bijeenkomsten bezoeken? Meld je dan voor elke bijeenkomst afzonderlijk aan.

Meer informatie? Mail dan naar trein@sarcoidose.nl.

Back To Top