Skip to content

Laatst geupdate op 25 maart, 2024

Training ‘Sarcoïdose, en hoe nu verder’

Locatie: Banquet Sales Amersfoort

In beweging komen en blijven

Deze training is toegankelijk voor mensen met sarcoïdose, hun partners en anderen binnen hun sociale netwerk en voor mensen met sarcoïdose die meer inzicht willen krijgen in hun proces rondom sarcoïdose, en/of stappen willen zetten in dat proces.

Doelen van de cursus

  • In beweging komen en blijven. Dit kan zijn: Gedragsverandering (mentale beweging), fysieke verandering (lichamelijke beweging), of beide.
  • De regie over je leven (her)pakken. Jij bepaalt en niet de sarcoïdose.

Wat kun je verwachten

  • Door theorie en opdrachten krijg je handvatten om in beweging te komen en te blijven, je bewustwording te vergroten en mentaal weerbaarder te worden;
  • Het met elkaar delen van ervaringen en tips. Jouw ervaringen kunnen voor anderen van groot belang zijn. Wij vragen je dan ook om die te delen.
  • Vrijwilligers die zelf ook sarcoïdose hebben verzorgen de training. Zij begeleiden het groepsproces vanuit hun eigen ervaringsdeskundigheid.

De training bestaat steeds uit drie dagen waarvan de eerste twee dagen aaneengesloten zijn (vrijdag en zaterdag). De derde dag (zaterdag) is vijf tot zes weken later.

 

‘Op dit moment staat er nog geen training gepland voor 2024. Zodra deze datum bekend is plaatsen wij hier meer informatie’.

Back To Top