skip to Main Content

Leven met sarcoïdose

« Terug naar artikel

Sarcoïdose kan heel veel invloed hebben op het dagelijks leven. Het leidt vaak tot onbegrip, met name ten aanzien van de vermoeidheid. Hoe beleven anderen dat en hoe gaan zij om met de vermoeidheid en het onbegrip in hun sociale en maatschappelijke omgeving?

Veel mensen hebben baat bij de herkenning en erkenning van hun eigen ervaringen en vinden het fijn om te weten dat er ook mensen zijn waar je niet hoeft uit te leggen wat de impact van sarcoïdose is. Sarcoidose.nl biedt verschillende manieren voor het uitwisselen van ervaringen.

Ervaringsbijeenkomsten

Tijdens onze ervaringsbijeenkomsten kunt u andere patiënten, hun partners en onze contactpersonen persoonlijk ontmoeten. Deze ervaringsbijeenkomsten worden overal in het land gehouden en geven u de gelegenheid ervaringen te delen en vragen te stellen. Deze bijeenkomsten hebben meestal een thema zoals bijvoorbeeld omgaan met vermoeidheid. U kunt onze bijeenkomsten gratis bijwonen.

Kijk in onze agenda

Ervaringsverhalen en blogs

Soms kan het hebben van sarcoïdose eenzaam zijn. Toch zijn er ook mensen die wel goed begrijpen wat het inhoudt en bij wie niet het idee leeft dat het tussen de oren zit of dat het over gaat door eens vroeg naar bed te gaan.In onze SarcoScoop staan regelmatig ervaringsverhalen van onze leden. Ook op deze website vind je blogs over sarcoidose van verschillende mensen.

Lees meer over ervaringsverhalen en blogs

Training ‘Sarcoïdose, en hoe nu verder’

Voor onze leden (en hun partners) biedt Sarcoidose.nl drie keer per jaar de meerdaagse training ‘Sarcoïdose, en hoe nu verder’ aan. Deze training wordt gegeven door trainers die zelf ook sarcoïdose hebben en wordt door de bezoekers hoog gewaardeerd. De training is erop gericht om te leren kijken naar je mogelijkheden.

Lees meer over de training ‘Sarcoïdose, en hoe nu verder’
Back To Top