Zuid Holland

  • Laatst bijgewerkt:
  • Gepubliceerd:
« Terug naar artikel

In deze regio zoeken we nog contactpersonen. Met een inzet van gemiddeld 4-8 uur per maand kun jij je mede-patiënten en de vereniging helpen bij het organiseren van bijeenkomsten, samen met je collegacontactpersonen. Hiervoor hoef je niet vaak de deur uit, veel kan vanuit huis. Wil je daar meer over weten, neem dan contact op met de regiocoördinator.

In de regio Zuid Holland wonen 440 SBN-leden (mei 2017). Het contactpersonenteam organiseert twee tot drie regionale bijeenkomsten per jaar. Dit zijn informatieve bijeenkomsten, waarbij vaak een arts een lezing houdt of ervaringsbijeenkomsten die meer gericht zijn op het uitwisselen van ervaringen, al dan niet aan de hand van een bepaald thema. (u kunt dan denken aan werk, vermoeidheid, onbegrip).

Wilt u weten waar en wanneer onze bijeenkomsten zijn? Kijk dan in onze agenda. U bent uiteraard ook welkom bij de bijeenkomsten in andere regio’s!

Mail regio Zuid Holland
Ben je al lid? Log dan in
Nog geen lid? Word dan lid om deze informatie te kunnen lezen

Contactpersonen Zuid Holland

Maak kennis met de contactpersonen in de regio Zuid Holland. Ze staan voor u klaar.

Regiocoördinator

Anton Berendse

Anton Berendse

Neurosarcoïdose sinds 2010

Geboren: 1964, Woonplaats Den Hoorn (ZH)

Contactpersoon sinds 2011

tel. 0174 – 295 474 @: anton@sarcoidose.nl

Voor mij is en blijft sarcoïdose een rare , vreemde en onbegrijpelijke ziekte. Bij mijn eerste contact met de longarts wist deze mij al direct te melden, dat hij niet wist je hoe de ziekte sarcoïdose krijgt, maar evenmin hoe hij mij er van af kon helpen. Dan ben je zoekende en radeloos. Al snel kwam ik bij de SBN uit en bezocht vele bijeenkomsten door het land, waardoor ik meer kennis kreeg van de ziekte en tevens lotgenoten trof. Mede hierdoor heb ik het een plaatsje kunnen geven en de regie weer in eigen handen kunnen nemen.  Ik ben er niet van af, maar het komt niet meer op de eerste plaats.  Ik help mijn lotgenoten graag om dit zelfde te bereiken; hoe moeilijk en lastig dat ook is.

 

Contactpersonen

Jaap

Aspirant contactpersoon sinds 2015

Delen