Ga naar hoofdinhoud

Laatst geupdate op 3 augustus, 2020

Sarcoidose.nl postzegels

U zult het vast herkennen: de verbaasde blikken die u ziet als u mensen vertelt dat u sarcoïdose hebt. Het is immers een zeldzame ziekte met een moeilijke naam enwellicht heeft u ook niet meer de behoefte om het steeds maar weer uit te leggen. Om meer begrip te kweken voor (de impact van) sarcoïdose is het belangrijk dat de naam zoveel mogelijk onder de aandacht wordt gebracht. U kunt hier op een heel eenvoudige manier ook aan meewerken, namelijk door Sarcoidose.nl postzegels te gebruiken.

De Sarcoidose.nl postzegels kunt u bestellen voor € 14,00 (inclusief verzendkosten) per velletje van 10 zegels. De postzegels hebben dezelfde waarde als postzegels die u in de winkel koopt en u kunt ze op dezelfde manier gebruiken. U hoeft na een prijsverhoging van de gewone postzegels niet bij te plakken. De opbrengst van de door u gekochte postzegels komt ten goede van Sarcoidose.nl.

Tip: u kunt de zegels natuurlijk ook cadeau doen, wij kunnen ze voor u versturen naar elk gewenst adres in Nederland!

Als u langskomt op een van onze bijeenkomsten kunt u de Sarcoidose.nl postzegels ook aanschaffen, dan kosten ze € 13,00 per velletje.

Postzegels betalen

Scroll naar boven